Klientudtalelser

"Vi har været til forældrerådgivning hos Trine"

– det var en super god oplevelse. En rigtig behagelig samtale. Trine er meget professionel, og vi følte os med det samme helt trygge ved at skulle tale med hende om et svært emne. Vi kom langt omkring på bare en enkelt konsultation, og vi gik derfra med følelsen af, at vi havde en fornuftig plan at arbejde videre med. Vi vil varmt anbefale et besøg hos Trine; vi kommer helt sikkert tilbage, hvis behovet opstår.

Forældrepar til 12-årig datter

 

"Tusind tak for al din hjælp og støtte Trine"

At komme til samtaler hos dig, har været helt fantastisk og hjulpet mig og min familie til en ny start. Samtalerne hos dig har været en rigtig god og livgivende proces for mig.

Jeg er virkelig blevet set, hørt og forstået og har fået mange arbejdsredskaber med i bagagen, som jeg kan bruge fremadrettet og har generelt fået rigtig meget ud af den ro og tryghed du skaber i dit terapirum.

Din personlighed, og det rum du skaber, er utrolig trygt og tillidsfuldt og har givet mig modet til at åbne op.

Det, at du til tider har gjort brug af korte meditationsøvelser / vejrtrækningsøvelser, har givet utrolig god mening og ikke mindst ro i de situationer hvor det var nødvendigt.

Du mærker hurtigt, hvor man er.

Jeg har haft et længere forløb hos Trine, som har givet mig en ny start.

Hun har virkelig betydet meget for mig og min familie i processen, og hun har i sidste ende inspireret mig til at finde ”min vej” til at gøre en forskel for andre mennesker.

Jeg vil til enhver tid give Trine mine allervarmeste anbefalinger, hvis du står et sted hvor du, din familie eller et barn/ung i familien har udfordringer.

Trine har hjulpet mig og min familie på flere plan, som vi er DYBT TAKNEMMELIGE for!

Caroline, 45 år

"...du er særdeles behagelig, lyttende og rummende"

…du er særdeles behagelig, lyttende og rummende at være i et terapiforløb ved.

Du lader mig sætte dagsordnen men viser samtidig retningen på en fin og respektfuld måde, så (for mit vedkommende) katastrofetankerne og angsten kommer ned på et niveau, der er til at være i.

Kvinde, 38 år

 

"Jeg har, gennem mit forløb, lært at leve med min far som han er"

En mangeårig konflikt mellem min far og mig, kulminerede i en arvesag. Derfor tog jeg kontakt til Trine. 

Vi startede et forløb op og endte med omkring fem konsultationer. Trine var rigtig god til at få orden på alle mine tanker, hjælpe med at sortere i dem, og med tiden gøre mig i stand til at se min far (og min familie) lidt “udefra”. 

Jeg har, gennem mit forløb, lært at leve med min far som han er, uden at ville lave ham om og uden selv at blive følelsesmæssigt hylet ud af den og hele tiden føle skyld. 

Jeg synes det hele var meget kaotisk og uoverskueligt inden forløbet, men jeg føler, at jeg nu har redskaber til at bryde mine mønstre og genoprette min relation til min far.

Sarah, 24 år

 

"Den allerstørste tak..."

Den allerstørste tak for en på alle måder indsigtsgivende og lindrende samtale. Du skal vide at den og dermed du gjorde en forskel.

Mand, 42 år

 

"Jeg har brugt din terapi som personlig udvikling"

Jeg har været rigtig glad for at gå i terapi hos dig. Jeg synes, at vi har haft en god kemi, hvilket har betydet rigtig meget for mig. Jeg synes, at du er utrolig god til at lytte og forstå de ting, jeg har fortalt dig. Og jeg har fået rigtig mange gode råd og værktøjer, som jeg bruger og altid ligger i mit baghoved. Jeg har brugt din terapi som personlig udvikling, og det har virkelig givet mig noget at arbejde med. Jeg ved, at din dør altid står åben, og jeg er sikker på, at jeg kommer ned til dig igen på et tidspunkt. Du har mine varmeste anbefalinger.

Marianne, 41 år

 

"Hos Trine bliver jeg mødt med en åbenhed, nærvær og ro..."

Trine er både dygtig og omhyggelig i sit arbejde. Hos Trine bliver jeg mødt med en åbenhed, nærvær og ro, som skaber en tryg og behagelig atmosfære. Dette har stor betydning for min personlige udvikling. Jeg kan varmt anbefale Trine. 

Kvinde, 24 år

 

"...uden din hjælp, var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag"

Jeg vil gerne give dig rigtig meget ros, for uden din hjælp, var jeg ikke nået så langt, som jeg er i dag. Du er fantastisk god til dit arbejde! Du forstår at lytte, og sætte dig ind i situationen det drejer sig om. Jeg følte, når jeg kom fra gang til gang, virkede det som om, du havde gjort dig nogle overvejelser og tænkt tingende igennem, inden jeg kom ind til behandling. Du havde tænkt noget jeg skulle arbejde med, og om det eventuelt kunne være noget specielt der var årsag til, jeg var kommet ud på det skråplan med spiseforstyrrelse og træningsafhængighed.

Hvis jeg skal anbefale andre, som har lignende problemer som mig, vil jeg med glæde henvise dem til dig. Hvis du nogensinde skulle have brug for et eksempel på en, du har behandlet, skal du være mere end velkommen til at bruge mig.

Og… Tak, tak, tak… tusinde tak 🙂

Ung mand, 20 år

 

"Samtalerne har haft stor værdi for mig"

Jeg har i en længere periode gået i terapi hos Trine, og vi har vendt mange svære emner lige fra familieproblematikker til parforhold, selvværd og selvtillid. Samtalerne har haft stor værdi for mig. Jeg har fået bedre “styr på mig selv”, og ikke mindst har jeg genskabt en god relation til min mor og søster med hjælp fra de værktøjer, jeg har fået via terapien.

Kvinde, 29 år

 

"... til alle, der har brug for en dygtig, sympatisk og menneskelig psykolog"

Jeg har været meget glad for at gå hos Trine, og hun har hjulpet mig igennem en svær tid. Det gode ved Trine er, at hun er meget nærværende og aktivt lyttende. Hun har givet mig mange forskellige værktøjer til at få det bedre nu og i fremtiden. Jeg oplevede, at der altid var god tid, og jeg følte mig i trygge hænder fra første dag. Samtidig føler man sig velkommen i de rolige omgivelser. Jeg kan kun give Trine mine varmeste anbefalinger til alle, der har brug for en dygtig, sympatisk og menneskelig psykolog.

Mette, 39 år