Category

Sammenbragte familier
Kære familiepsykologer Jeg skriver til jer, for at høre om I kan give et godt råd i forhold til hvornår man skal lade sin nye kæreste møde sine børn. Min ex-kone og jeg blev skilt i fred og fordragelighed for 2 år siden og vi har 2 børn på 6 og 8 år sammen. Jeg...
Continue Reading
Kære Familiepsykologer Jeg skriver på vegne af min kæreste og jeg, der står på vippen til at flytte sammen som en sammenbragt familie. Vi glæder os enormt meget til at flytte sammen, men kan også mærke at der er mange spørgsmål der dukker op. Vi skriver derfor til jer for at få nogle gode råd...
Continue Reading
Hej Familiepsykologer. Jeg er en pige på 39 der har fundet en kæreste med børn. Børnene er 8 og 12 år. Vi bor nu sammen og har børnene halvdelen af tiden. Børnene virker til at trives. Mit problem omhandler min kærestes forhold til sin eks-kone. De vil naturligvis gerne sørge for, at børnene ikke mærkes...
Continue Reading