Tilgang og Metode

Tillid - kvalitet - forandring

Hos mig kan du have tillid til at blive mødt af en psykolog med en skarp faglighed og et varmt hjerte. Det ligger mig meget på sinde at skabe nogle imødekommende og rolige rammer både før, under og efter samtalen, og derfor er du også meget velkommen til at komme i god tid, så du kan falde til ro og mærke hvad der er vigtigt for dig at få talt om netop denne dag. Ligeledes er du velkommen til at sidde lidt i venterummet efter samtalen, hvis der er behov for at bundfælde nogle ting.

I venterummet er der behagelig musik, kaffe, te og vand samt litteratur til inspiration. Falder du over en bog, som du gerne vil låne med hjem, er der mulighed for at lave en aftale herom.

Teoretisk grundlag

Overordnet kan man sige, at jeg er ekspert på metoden og du er ekspert på dit problem. Det får den betydning i samtalen, at jeg vælger min metode ud fra det problem jeg bliver præsenteret for.  

Metodemæssigt er jeg inspireret af de systemiske og narrative grundforståelser men bringer også elementer af de nyere metoder indenfor kognitiv terapi i spil, når det synes meningsfuldt og brugbart. Jeg integrerer desuden forskellige mindfulnessbaserede teknikker i mit arbejde i det omfang der er behov for det. Jeg har en 2-årig efteruddannelse i kognitiv terapi samt utallige kurser og supervisionstimer også i andre terapeutiske tilgange. Jeg brænder for mit fag og deltager løbende i kurser og videreuddannelsesforløb.